Welkom bij Begrafenisvereniging R.I.P.

Dit is de openingspagina van onze uitvaartvereniging.
Onder de verschillende kopjes is er diverse informatie te vinden over onze vereniging.

Wij hopen met deze web-site dat wij u als leden en niet-leden een stukje op weg kunnen helpen en de nodige informatie kunnen geven.

Begrafenisvereniging R.I.P. De Wijk

Begrafenisvereniging R.I.P. De Wijk      Onze Uitvaartvereniging is opgericht op 1 mei 1924 en telt momenteel 1.474 leden.

Begrafenisvereniging R.I.P. De Wijk

Doelstelling van de vereniging is het op waardige wijze verzorgen van de uitvaart van leden, waarbij geen winstdoelstelling wordt nagestreefd. De vereniging is een natura uitvaartvereniging. Dat wil zeggen dat zij in geval van overlijden van een van haar leden op professionele wijze de uitvaart laat verzorgen. Er wordt dus geen geld uitgekeerd maar diensten beschikbaar gesteld.